Turgut Özal Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü öğrencilerine mutfak şefi Furkan Özdemir tarafından "Sushi ve Noodle Work Shop" eğitimi verildi.
Kale Meslek Yüksekokulu |
Turgut Özal Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü öğrencilerine mutfak şefi Furkan Özdemir tarafından “Sushi ve Noodle Work Shop” eğitimi verildi.
Furkan Özdemir tarafından öğrenci ve davetlilere sushinin yapılışı, sushi çeşitleri ve tarihçesi hakkında bilgi verilerek, yapılan sushiler davetli ve öğrencilere dağıtıldı. Yazının devamı için linke tıklayınız https://kalegundem.com/kale-meslek-yuksekokulunda-sushi-egitimi-verildi/
Kale Gündem Gazetesi
Industrial Kitchen Equipment
En sevdiğim lezzetlerden birisi
YanıtlaSil